SNEAK PIEK

Kom alles te weten over de Piekstraat

Facebookchat

Maak gebruik van Facebook Messenger om met het verkoopteam te chatten.

Chat via Facebook

www.facebook.com/piekstraatrotterdam 

Contact 

Bel of e-mail direct naar makelaar en/of verkoopteam. 

Bel met het verkoopteam

Mail het verkoopteam

Stappenplan

Stap 1: Ontdek de Piekstraat

De Piekstraat ligt op ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied in Rotterdam-Zuid dat zelfs onder Rotterdammers nog onontdekt is. Maar, dat gaat veranderen. Want op de zuidelijke punt van het eiland, direct aan de Maas, wordt straks de Piekstraat gebouwd. Een woontoren van 73 meter hoog met eigenzinnige loftwoningen en een horecagelegenheid. Omringd door water en karakteristieke loodsen, met een verbluffend, ánder uitzicht op de skyline. Een plek die barst van de potentie, als je er oog voor hebt.

Locatie Piekstraat

Stap 2: Bekijk de woningen en het uitzicht

De Piekstraat omvat 142 loftwoningen. Bekijk de informatie van de 6 verschillende woningtypes en ga op zoek naar de woning die het beste bij jou past! Via de woningfinder kan je per verdieping makkelijk kijken welke woning waar gesitueerd is en per bouwnummer kijken naar de specificaties van de geselecteerde woning. Elke woning is anders, maar ze hebben één ding gemeen: een fenomenaal uitzicht over de stad of over de Maas. Doordat de Piekstraat nog relatief onontdekt is, is het uitzicht vanaf deze plek dat ook! Wat wordt jouw toekomstige uitzicht? Ontdek het hier.

Woningtypes Woningfinder Uitzicht in VR  Woningen in VR

Stap 3: Bekijk de documentatie

Alle verkoopdocumentatie, waaronder de prijslijst, verdiepingsplattegronden en de brochure, is hieronder digitaal beschikbaar. De brochure is interactief, dus je kan gemakkelijk navigeren naar het onderwerp waar je meer over wilt weten. Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen of stel je vraag aan het verkoopteam.

Veelgestelde vragen Contact

Stap 4: Schrijf je in!

Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven op de woning(en) van jouw voorkeur. De officiële inschrijfperiode is inmiddels gesloten. Heb je de inschrijving gemist? Niet getreurd, inschrijven kan nog steeds! Schrijf je snel in voor jouw droomwoning! 

Inschrijven